Voordelen van dakplaten

Dakplaten nodig? In tijden van telewerk en zoveel mogelijk in je kot blijven, wrijft de doe-het-zelver in zijn handen. Dat biedt kansen om ook je eigen woning en tuin te boosten. Voorzie je tuinhuis eenvoudig en snel van een sterk en stijlvol dak. Hoe? Lees snel verder.

VOORDELEN VAN DAKPLATEN

Een tuinhuis is een praktisch, maar liefst ook een esthetische toevoeging voor je tuin. Met een doordachte keuze van materialen en kleuren zorg je voor een harmonisch totaalplaatje. Of je nu een nieuw tuinhuis bouwt of je bestaand wil upgraden: met dakplaten heb je meteen een kwalitatieve dakbedekking die decennia meegaat.

Dakplaten voor ieders budget

Elke situatie is anders en jij houdt misschien van een andere stijl dan pakweg je buurman. Toch bieden dakplaten in elke situatie aantrekkelijke troeven. Voor je budget, installatie en onderhoud. Dakplaten zijn:

Het maakt van Dakpanelen zijn een goede keuze voor de dakbedekking van je tuinhuis. Bovendien zijn 6 verschillende profielen in diverse kleuren en texturen beschikbaar. Je kiest dus moeiteloos dakplaten die bij je tuingebouw passen.

PLAATS ZELF DAKBEDEKKING OP JE TUINHUIS

dakplatenOm zelf een dak te leggen moet je een halve MacGyver zijn? Zeker niet. Integendeel: dakplaten zijn eenvoudig te plaatsen. Door de grote oppervlakken – in vergelijking met bijvoorbeeld dakpannen– zie je bovendien snel resultaat. In een handomdraai is de klus geklaard. Zonder ingewikkelde nabehandelingen of afwerking.

Ook als klusser kom je graag voorbereid aan de start. Dat snappen we. Vanop afstand staan we je bij. Bekijk onze instructievideo’s. Er is een compacte handleiding, maar ook een uitgebreide versie. Op maat van grote en kleine doe-het-zelvers dus.

Je eigen tuinhuis boosten? Bestel de dakplaten naar wens in enkele klikken in onze webshop. We leveren binnen 5 werkdagen, zodat je snel aan de slag kan.

KAN IK DE NODIGE ACCESSOIRES KOPEN OP DAKPLATEN.BE?

Ja, bij bestelling of aankoop van een profielplaat op onze webshop, krijgt U automatisch de bijhorende accessoires aangeboden.

De accessoires kunnen niet apart aangekocht worden. U kunt de accessoires enkel bestellen als u een profielplaat in Uw winkelmandje toegevoegd heeft of als u in het verleden al dakplaten bij ons besteld heeft.

Neem ook gerust een kijkje op onze accessoire pagina.

Is je tuinhuis, carport of loods aan een nieuw dak toe? Dan heb je enkele keuzes te maken. Niet in het minst met welk materiaal je gaat werken. Er zijn veel opties, elk met hun eigen troeven. Ontdek hier waarom dakpanelen een geschikt alternatief zijn voor de dakbedekking van je gebouwen.

Een dakplaat is een geprofileerde staalplaat. Je gebruikt ze als bekleding van onder meer daken. Ze combineert de troeven van staal met esthetiek en gebruiksgemak. Met dakplaten bescherm je de interne structuur van je gebouwen snel en eenvoudig tegen regen en wind. Zowel voor je industriële panden als thuis.